Horoszkóp 2023

Zodiákus Horoszkóp

Nincs nap, nincs elég vitamin, hideg, sivár, komor — a téli depressziónak sok tünete van. De valaki ügyesen harcol a blues - szal, míg valaki nem is próbál megszabadulni a szomorú gondolatoktól. A csillagok felmérést végeztek, és megtudták a zodiákus jeleket, amelyek nem tudnak kijutni a kétségbeesés mocsarából.

Könyörögj, esj a lábadra, adj érveket — még mindig a saját módján fogják megtenni. Kik ezek? Igen, makacs emberek az állatöv köréből, akik nem akarják meghallgatni mások tanácsát. Milyen jelek alapján születtek makacs polgárok?

A scorpioness mindig a tetején van, és úgy néz ki, mint egy királynő. Férjhez ment, hogy megerősítse státuszát, és még szebb legyen. De a valóság nem volt olyan rózsás. Mit bánt a Skorpió hölgy, és mi tűnt el az életéből az esküvő után?

Ó, milyen ember volt, de valami érthetetlenné vált? Bár miért nem világos – egy nagyon kényelmes szőnyegen a lábak törléséhez. Még egy hős szerető vagy egy bátor harcos is egy erős nő befolyása alá eshet, és elveszítheti méltóságát. Melyik hölgyektől jobb távol maradni, különösen, ha férfi vagy, és a Taurus, a rák, a Libra és a halak konstellációja alatt született?