Horoszkóp 2023

4 dolog, amit a Skorpió Hölgy sajnálja az esküvő után

Zodiákus Horoszkóp

4 dolog, amit a Skorpió Hölgy sajnálja az esküvő után

A scorpioness mindig a tetején van, és úgy néz ki, mint egy királynő. Férjhez ment, hogy megerősítse státuszát, és még szebb legyen. De a valóság nem volt olyan rózsás. Mit bánt a Skorpió hölgy, és mi tűnt el az életéből az esküvő után?

Újdonság
Minden nap olyan, mint egy ünnep. Gyermekkorban-játékok tengere, ifjúságban-rajongók tömege. És a házasságban-semmi! Unalmas férj (unalmas lett a nászút után), szomorú családi barátok... otthon, munka, élet, karrier. Hol van az ígért mese? Hol a fenében van a palota és a herceg a karjaiban? A Plútó egyházközsége gyakran felteszi a kérdést – Mi a fene vonzott, hogy menjek az anyakönyvi hivatalba?

Kalandok
Kalandok kizárólag a konyhában (szakácskodással kísérletezhet, arzén hozzáadásával javíthatja a borscs ízét), kalandok csak a munkahelyen (a főnök bókjai, az őr kacsintása), izgalom csak az ágyban ... Ó, ott sokáig nincs izgalom, minden kiszámítható. A víz hölgy elenyészik és elhalványul, panaszkodva a sietségére.

Rajongók
A szomszéd, akit Skorpió ragadozónak és dzsigolónak nevezett. Bájos, de cukros barátja férje. Egy futárfiú a munkahelyén, aki fiatalnak és naivnak tűnt....Hol vagytok? A szomszéd, aki rájött, hogy a vízi hölgy nem felel meg neki, feleségül vett egy kövér nőt, és boldog. A férj barátja most családbarát - ugyanaz az unalmas nagybátyja, mint maga a férj. A futárfiú pedig depresszióba esett a viszonzatlan szerelem miatt.... Nem, nem esett semmibe, de még mindig csodálatos szemmel néz a Skorpió lányra. De nem lehet - egy házas hölgy, ha tetszik -, hogy megfeleljen.

Utazások
Skorpió álmodott a világ utazásáról. Most pedig a férje tervezi az útját. Miért repül a tengerbe, ha pihenhet az országban? Miért megy a hegyekbe, ha feküdhet a kanapén? - a férj megkérdezi és megvakarja a csupasz hasát. És tényleg, miért? Pénzt kell megtakarítania, mert egy "boldog" pár álmodik a plazmáról, mint a családi barátok (átkozottul – az, aki húzta, hogy menjen az anyakönyvi hivatalba).

Eh, egy házas hölgy élete nehéz. De a Skorpió nő megbirkózik - ünnepli az arany esküvőt, és azonnal minden olyan lesz, mint volt.