Horoszkóp 2023

4 zodiákus jelek kombinációi, amelyekben az ember mindig engedelmeskedik egy nőnek

Zodiákus Horoszkóp

4 zodiákus jelek kombinációi, amelyekben az ember mindig engedelmeskedik egy nőnek

Ó, milyen ember volt, de valami érthetetlenné vált? Bár miért nem világos – egy nagyon kényelmes szőnyegen a lábak törléséhez. Még egy hős szerető vagy egy bátor harcos is egy erős nő befolyása alá eshet, és elveszítheti méltóságát. Melyik hölgyektől jobb távol maradni, különösen, ha férfi vagy, és a Taurus, a rák, a Libra és a halak konstellációja alatt született?

Kos nő és Bika férfi. Asztrológusok szerkesztői uznayvse.ru figyelmeztetik, hogy az uralkodó Madame Aries pillanatok alatt leigázza magának a bika embert, sőt észre sem veszi. És ez makacs volt? Ő lesz a legédesebb, udvarias és alkalmazkodó. Szorgalmas volt? Nos, most a kitartás is hozzáadódott ehhez a minőséghez. Nos, ha tudja, hogyan kell viccelni, akkor igazi bohóc lesz — oda tartozik. Igen, nem szabad hibáztatni a szegény Taurust a karakter gyengeségéért. Amint egy másik lány jelenik meg mellette, ismét csábító macho emberré válik, aki készen áll és bármit megtehet. Csak a tüzes szépség mellett, sajnos csak ilyen lehet. Engedelmes és engedelmes.

Egy Gemini nő és egy rákos férfi. A rák már mindkét irányban van, és a Gemini nő még mindig boldogtalan, és a rákot infantilis és haszontalan teremtménynek nevezi. A rák még mindig dübörög, de hamarosan ő maga is el fogja hinni, hogy rongy. Igen, a Hold gyülekezetének minden előnye hirtelen hátrányokká vált. A megfelelés lágysággá vált, a szerénység gyávasággá vált, a romantika ostobasággá vált. Mercury kedvence pedig boldog – " ismét nyertem!".

Egy oroszlán nő és egy Mérleg férfi. Mi történik, ha egy személyt naponta százszor rongynak hívnak? A küszöbön fekszik, és hasznos dolgot ábrázol a háztartásban. "A kompromisszumot a gyengék találták ki" - mondja Az oroszlán, és megalázza a Libra embert, amikor engedményeket tesz. A Libra levegőeleme felfújja az oroszlán tüzes elemét, makacs lángja pedig még erősebbé válik.

Egy Szűz nő és egy Halak férfi. "Valahogy tévedsz"? A Szűz kiabál, rámutat a halak emberére hiányosságaira. A Szűz tudja, hogyan kell kritizálni, és örömmel csinálja, és a romantikus és félénk Halak ember hisz neki. Úgy véli, hogy alkalmatlan és értéktelen. Bocsánatot kér azért is, hogy a Szűznek el kell viselnie.

Vajon ezeknek a nőknek célja volt, hogy alárendeljék a férfiak akaratát? Nem – csak így történt, és a bolygók, amelyek alatt a hölgyek születtek, erősebbnek bizonyultak. A férfiaknak csak fel kell rázniuk magukat, és meg kell találniuk az erőt, hogy elmeneküljenek egy sikertelen kapcsolatból.