Horoszkóp 2023

5 zodiákus jelek, amelyek nem törődnek mások véleményével

Zodiákus Horoszkóp

5 zodiákus jelek, amelyek nem törődnek mások véleményével

Könyörögj, esj a lábadra, adj érveket — még mindig a saját módján fogják megtenni. Kik ezek? Igen, makacs emberek az állatöv köréből, akik nem akarják meghallgatni mások tanácsát. Milyen jelek alapján születtek makacs polgárok?

Taurus
Balra kell mennünk! - azt mondod, a bika azonnal jobbra megy. Még ha zsákutca is van, szarvukkal áttörik a falat, és azt teszik, amit jónak látnak. A Föld eleme mindent hibáztat — ő volt az, aki leírhatatlan kitartással ruházta fel a Taurust. És itt az ideje, hogy megértsük: a Vénusz osztályai mindig igazak, és nem kell mászni a véleményeddel.

Rákok
A rák héját addig is kopogtathatja, amíg kékre nem vált. A Hold háziállatait ajándékokkal töltheti fel, ígéretekkel hívhatja fel. A rákok soha nem fognak egyetérteni valaki más véleményével — nos, hacsak nem egyezik meg maguk a vízi lények véleményével. A kezelhetetlen rákok utálják megadni magukat, és még a hibáikat is felismerve rossz irányba fognak hátrálni — és hagyják, hogy rossz legyen nekik, de ismét elkerülték a kompromisszumot.

Szűz
Csak egy helyes vélemény van-ez a Szűzek véleménye. És minden más a gonosztól származik, biztosan meg akarja zavarni a földi srácokat és összezavarni őket. Csak a Virgos készíthet ragyogó tervet, és ha felmászik a tanácsával, akkor a versenytársak küldik. Nos, ezt gondolják Mercury védőnői, és ne hagyják magukat becsapni.

Capricorns
A szarvak már régóta gyökereznek a földön, de a Bakok még mindig nem fogják meghallgatni a tanácsodat, mert ha a földi srácok makacsok, akkor haszontalan vitatkozni. Lehet, hogy a Bak megmutatja akaraterejét, talán csak szokásból vitatkoznak. És általában, ha egyetértenek veled, ez azt jelenti, hogy gyengeséget mutatnak, és ez nem a Szaturnusz erős osztályainak státusza.

Kos
A tüzes kártevők nem akartak szerepelni ebben a listában — a csillagok alig győzték meg a Kosot, hogy legalább az utolsó helyen álljon. A szarvak ott vannak, a karakter ott van, a képtelenség, hogy valaki mást halljon, mint maga: a Mars háziállatai elnyelték a makacs bárányok minden tulajdonságát.

A zodiac five srácai nemcsak makacsok, hanem önzőek is. És nem is érdekli őket, hogy mit gondolnak az emberek.