Horoszkóp 2023

A kétségbeesés mocsara: zodiákus jelek, amelyek másoknál nehezebbek elviselni a téli depressziót

Zodiákus Horoszkóp

A kétségbeesés mocsara: zodiákus jelek, amelyek másoknál nehezebbek elviselni a téli depressziót

Nincs nap, nincs elég vitamin, hideg, sivár, komor — a téli depressziónak sok tünete van. De valaki ügyesen harcol a blues - szal, míg valaki nem is próbál megszabadulni a szomorú gondolatoktól. A csillagok felmérést végeztek, és megtudták a zodiákus jeleket, amelyek nem tudnak kijutni a kétségbeesés mocsarából.

Kos
A tavaszi lények sokkal jobban szenvednek a hidegtől, mint mások. A Kos csak meleg napokon élvezi az életet. És télen mi? Egy napos nyuszi nem ébred fel, egy vidám seregély nem énekel. Csak egy fehér, élettelen sivatag van körül. B-r-R, hideg-nem csak a test fagy, hanem a lélek is. Minden rossz, rossz, rossz! Még a citromos tea sem takarít meg, és a bolyhos takaró tüskésnek és dühösnek tűnik.

Ikrek
Az ikrek örök kalandorok. De télen a képzeletük elalszik: lovagoltak a hegyekről, síeltek, hógolyókat játszottak. Most otthon ülnek, és zoknit kötnek a TV előtt. Nos, a légi lények unalma közvetlen út a depresszióhoz. A Merkúr kórtermei ügyekkel terhelik magukat, a lélek pedig csodaként várja a tavaszt — az elvárás hideg örök kínzássá válik.

Nyilasok
A fenébe, megint havazik. Nos, kapets, ismét frost-30 telt el. Ó, Istenem, miért mosolyognak ezek a járókelők, mert az ég szürke, a táj fehér? Nincs boldogság az életben, nos, nincs változatosság! - A nyilasok suttognak és maréknyi vitamint dobnak be. Hogyan kell élni? Miért örülsz? És Jupiter háziállatai száz pulóvert vettek fel, könnyeket hullattak és sajnálták magukat, olyan szegények és boldogtalanok.

Capricorns
A Saturn háziállatai egyébként nem túl vidámak. Télen pedig a Bakok valódi medvékké válnak, mindig elégedetlenek és dühösek. Ébressz fel, ha elolvad a hó! - a földi srácok fenyegetően morognak a telefonba, és kikapcsolják a telefonokat. Igen, a hideg évszakban születtek, de ez nem jelenti azt, hogy élvezik az orruk és a fülük fagyasztását. A hibernálás jobb, mint a téli depresszió! - A Bakok nyafognak és paplanok alá bújnak.

A természetnek nincs rossz időjárása-ki állt elő egy hülye dallal? Tél-byaka, utálatos, gonosz. Az immunitás csökken, a hangulat negatívvá válik, minden dühítő — nem lehet irigyelni ezt a szomorú négyet.