Taurus Horoscope
Taurus horoszkóp

Általános

A bika számára a nap sikeres lesz a pénzmegtakarítás, a hosszú ideje megkezdett üzlet folytatása és a kitűzött célok elérése szempontjából. Csak próbáld meg nem zavarni más problémákat. A céltalanul eltöltött órák és a barátokkal folytatott üres kommunikáció káros hatással lehet pénzügyi helyzetére. Reggel várjon híreket vagy találkozót egy hosszú távú partnerrel. Ne féljen a fontos döntések meghozatalától. Ha egy szeretett emberről beszélünk, akkor jobb, ha nem korlátozzuk az érzelmeket egy kapcsolatban. Óvakodj a védnökség és erőszakos viselkedés, amely minden bizonnyal érzékelhető, mint a zsarnokság, és akkor nem fogja elkerülni a nagy botrány. Az álom biztosan valóra válik, ha már korábban álmodott.

Karrier és pénzügyek

Ezen a napon a Taurusnak többet kell megtudnia specialitásáról, jellemzőiről, világméretéről és történelméről. Lehetséges, hogy bizonyos információk mosolyt okoznak az arcodon, azonban a legtöbb hasznos lesz, ezért próbálj meg mindent emlékezni, hidd el a csillagokat. Ma alaposabban ellenőrizze az összes számítás pontosságát és helyességét, mivel a hibák valószínűsége magas. Bízz a hatodik érzékedben, akkor az intuíció nem hagy cserben.

Egészség

Ma nem a legjobb alkalom a keményedési eljárások lefolytatására, mivel csak az egészség szempontjából bonyolíthatja a jelenlegi helyzetet. Jobb, ha erősíti az immunrendszert más módszerekkel, szelídebb és nem annyira konzervatív. Öltözzön az időjárásnak megfelelően, különösen, ha nemrégiben beteg volt, hogy megakadályozza a lehetséges visszaesést. Erősítse meg testét gyümölcsökkel és vitaminokkal, reggel gyakoroljon.

Szerelem

A Taurus ma egy szeretett személytől kizárólag érdemben kap. Ne félj, akkor kellemesen meglepett az eredmény. Ne feledje ezen a napon a múlt szerelméről, hagyja, hogy a nosztalgia fedezze a fejét. Mindazonáltal próbáld meg nem engedni, hogy ezek az emlékek bármilyen módon tükröződjenek a jelenben. Óvatosan elrejtse az elmúlt napok bosszúságát és szomorúságát. Intim értelemben mutassa meg az egyéniségét, ne használja a könyvek tanácsát, a barátok és a szexológia területén dolgozó szakemberek tapasztalatait. Dobd el a félénkséget és a sztereotípiákat - olyan szép vagy, mint valaha!

Általános

Úgy tűnik, hogy ezen a szombaton végre tisztázódnak azok a rejtvények és kérdések, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek számodra. Lehetséges, hogy ez az epiphany leereszkedik rád, miután elolvasta valaki életrajzát, részt vett valamilyen előadáson, verset írt, vagy csak átlapozott egy régi fotóalbumot.

Karrier és pénzügyek

Az idő neked dolgozik. Az Uránusz támogatása segít megerősíteni munkahelyi pozícióját, átgondolt, kiegyensúlyozott döntést hozni egy fontos kérdésben.

Egészség

A Jupiter jelenlegi aspektusa nagyszerű hangulatot és teljességet ígér. Azonban a Plútó és a Mars hatása, amely szintén nagyon aktív, nem lehet olyan kellemes. Ideges lesz, álmatlanságban szenvedhet. Kisebb, de kellemetlen sérülések is előfordulhatnak.

Szerelem

Felhőtlen boldogság vár rád egy társ vagy egy élettárs társaságában. A kapcsolatot két legkedvezőbb lámpatest befolyásolja: Jupiter, a szerencse Ura és a Vénusz, a szerelem istennője. Nekik köszönhetően könnyen megtalálja a közös nyelvet a lelki társával. Ha nincs párod, akkor béke és nyugalom jön a személyes életedben - még akkor is, ha a zivatarok a közelmúltban mennydörögtek.

Általános

Energia szempontjából, a bika várhatóan mozgalmas hét lesz. Az ebben az időszakban zajló események különböző síkok érzelmeit okozzák, például a keserű harag állapotától az abszolút boldogságig. Ennek a csillagjelnek a magányos képviselői ajánlott gyakrabban menni. Ennek ellenére inkább a kisvállalkozásokra összpontosítson, ahol könnyen megtalálhatja a közös nyelvet az emberekkel. A munkahelyen kövesse az intuícióját, amely megmondja, mi a legjobb egy adott helyzetben. Ne tartsa feleslegesen körül az embereket. A szerelmi szférában fontos döntést kell hoznia mind a partnere, mind a maga számára. A hétvégén tegye rendbe a dolgokat otthon, majd pihenjen jól.

Karrier és pénzügyek

Ezen a héten a csillagok figyelmeztetni akarják a Taurust, hogy független pozíciója és maximalizmusa nem lesz előnyös, és sok emberrel veszekedni fog, akik segíthetnek az Ön vállalkozásában. Próbálja elnyomni az ilyen tendenciák, és ne feledje, hogy az egyik a területen nem egy harcos. Ne próbálja bizonyítani, hogy független vagy, és egyedül is képes megbirkózni - a csapatban való munka még mindig nagyobb hatással lesz, de jobb, ha megpróbálsz a csapat vezetőjévé válni.

Egészség

Ezen a héten jobb, ha a bika minden szabadidejét pihenésre fordítja. És minél aktívabbak és hosszabbak lesznek az ebben az állapotban töltött percek, annál kényelmesebb lesz az egész időszak alatt, sőt margóval is. Próbáljon figyelmen kívül hagyni a kisebb betegségeket, legyen erős a szellemben. Számos betegség, amely azonnal elkezdi kezelni, azonnal megelőzhető. Fuss reggel, gyakorolj, keményedj fel.

Szerelem

Ezen a héten a szeretett Taurus ember vállára veszi a további problémák megoldását a vállán. Próbáljon segíteni neki ezekben a kérdésekben, de ne tegye túl sokat. Fontos figyelembe venni az összes érdeklődést, beleértve a saját érdekeit is. Legyen óvatos a kommunikáció során, mivel az előre elkészített meglepetés nem biztos, hogy sikerül. Ne légy szomorú ebben az időszakban, kommunikáljon az emberekkel, látogasson el éttermekbe, kávézókba, klubokba - ott van, hogy a csillagok megjövendölik a második félév találkozását, amelynek kapcsolata tartós lesz, talán még az életre is.

Általános

A jelenlegi hónap érzelmileg meglehetősen stresszes lesz a bika számára. Először is, az érzéseid egy kis zavara a személyes életedre, vagy inkább a benne bekövetkező eseményekre vonatkozik. Most van a legjobb alkalom, hogy átvegye az irányítást az érzelmei felett. Először az oknak kell lennie. Ne lusta, hogy rendezze az összes tényezőt a konfliktusok során, mivel ez csak az Ön előnye lesz. Továbbá a megjelölés képviselői nem szabad elfelejteniük, hogy két szempont fontos minden vitában. Próbáld meg magad a másik helyére helyezni, valószínű, hogy nem olyan rossz, mint gondolnád. Tehát nyugodtan kompromisszumot kötni, és ne legyen olyan arrogáns,

Karrier és pénzügyek

Taurus ebben a hónapban nem tud adni a különböző kalandok. Nagyon jól tudod, hogy az ingyenes sajt csak egérfogóban történik! Ellenkező esetben a pénztárcáját nem fenyegeti pénzügyi veszteség. Nyugodt lehetsz. A hónap második felében az Uránusz és a Merkúr helyzete azt jelzi, hogy anyagi értelemben a jel képviselői kissé korlátozottnak érzik magukat a korábban tett nagy kiadások miatt. Így próbálja menteni egy kis pénzt később.

Egészség

A bika várhatóan nem lesz a legjobb hónap, de mindez a holdfogyatkozás hatása miatt. Ez azt jelenti, hogy néhány ember általános fizikai fáradtságot érez, csökken az immunitás, valamint nehézségek merülnek fel a belek munkájában, ezért óvatosabban kezelje egészségét. Tegye meg a szükséges megelőző intézkedéseket, különösen, ha korábban aggodalomra ad okot. Forduljon orvosához, jelentkezzen be egy medencébe vagy egy edzőterembe a képzéshez.

Szerelem

Az elkövetkező időszak sajnos nem ígér Taurusnak csendes családi boldogságot, azonban az ilyen hangulati ingadozások megkóstolhatók. A személyes életed helyzete hasonlít a zebra csíkokra-majd fekete, majd fehér. A hónap második felében sokkal több fehér lesz, ami azt jelenti, hogy nincs ok aggódni. Most tartózkodnia kell a hirtelen ígéretektől. Lehetséges, hogy az, amit tervezett, valójában nehéz lesz, a nem teljesített kérések pedig megterhelőek lesznek.

Általános

Ez az év nehéz és instabil lesz a bika számára. Lesz egy csomó érdekes és új lehetőségeket, hanem kétes. A horoszkóp azt javasolja, hogy tegye félre a határozatlanságot, és ne féljen a kockázatoktól. Hidd el, a belső ösztönöd nem hagy cserben. Hallgassa meg intuícióját, amely sikerrel koronázza meg vállalkozását. A romantikus hangulat és a kommunikáció gyakran veszekedésekkel és konfliktusokkal végződik. A család és a barátságok kissé lehűlnek. Nem lesz könnyű megtalálni a közös nyelvet a körülötted lévő emberekkel, ezért próbálj meg elegendő erőfeszítést tenni a kölcsönös megértés és bizalom visszaszerzése érdekében. Ebben az évben figyeljen az egészségi állapotra és a megelőző intézkedésekre. A sérülések és betegségek gyakoriak lesznek, és ez negatívan befolyásolja mindennapi életét.

Karrier és pénzügyek

Ebben az évben a Taurus jel képviselői számára sikeres lesz a szakmai munka területén. A karrierlehetőségek és a szakmai fejlődés megnyílik az Ön számára. Az időszak tele lesz érdekes együttműködésekkel és új ismeretségekkel. Februártól áprilisig képes lesz saját vállalkozást indítani vagy új munkát találni. Ön képes lesz arra, hogy megtalálja a gömb, amely segít felszabadítani a képességeit a legteljesebb. Ha már van saját vállalkozása, akkor a partnerek, új szerződések és ügyletek keresése sikeres lesz, ezért vállalja a kockázatot. Az év második fele nagy szerencsét hoz, beleértve a pénzügyeket is.

Egészség

Január első napjaitól kezdve a bika rosszabbul fogja érezni magát. Télen nagy a valószínűsége a vágásoknak, töréseknek és sérüléseknek. Az idegrendszer instabil, álmatlanságtól és fejfájástól szenved. A fáradtság miatt csökken a munkaképesség. Nyáron az emésztőrendszer meghibásodik. A mérgezés kockázata magas, valamint a krónikus betegségek súlyosbodása. Szeptemberben az egészség javulni kezd. Lesz egy energikus fellendülés. Az érzelmi és fizikai jólét kiváló.

Szerelem

Ebben az évben a Taurusnak nem szabad reménykednie a személyes fronton bekövetkező pozitív változásokról. A szeretet szférája az érzelmek okait hozza. Engedhet a rövid távú kísértéseknek, amelyek megakadályozzák, hogy harmóniát érjen el szerelmi Uniójában. A jel magányos képviselői nem is számíthatnak arra, hogy találkoznak a másik felével. Ennek ellenére az év közepén rövid távú romantika lesz. A család intrikát akar kezdeni az oldalon, ami elkerülhetetlenül az Unió szakadásához vezet. A partnerek folyamatosan ütköznek a kis dolgok miatt. Őszre helyre kell állítani a világot.