Horoszkóp 2023

Horoszkóp 2023

horoscope 2023

Képes lesz-e 2023 meghaladni minden elvárását?

A bölcs Szaturnusz határozza meg a légkört, és a lázadó Vízöntővel januártól március elejéig utazva arra ösztönzi Önt, hogy szabaduljon meg a korlátoktól és legyőzze a korlátokat. Amikor a Szaturnusz az év hátralévő részét együtt érző halakban tölti, a cél a megbocsátás, a megértés és a végső gyógyulás.

Az apró Plútó március végén nagy ugrást tesz a forradalmi Vízöntőbe, életet megváltoztató forgatókönyveket hozva létre. Ez évtizedünk egyik legjobban várt tranzitja, ezért figyeljen a jelentős változásokra, amelyek példátlan módon befolyásolják a dolgokat mind személyes, mind globális szinten!

A forradalmi uránusz, az innovatív Aquarius vezetője, ironikusan, ismét egy konzervatív, gyakorlati Taurus kíséri egész évben. Segít a korlátozások leküzdésében is, különösen a pénzügyi korlátokban. Ismerje meg az innovatív befektetési stratégiákat, de hosszú távú perspektívát szem előtt tartva.

Mivel a kiterjedt Jupiter januártól május közepéig közvetlen, spontán Kosban tölti az időt, az élet elég gyorsan eljut hozzád, a szerencse pedig annak a közvetlen eredménye, hogy nem gondolkodunk túl sokat. Innentől kezdve egy stabil bika a Jupiter türelmes gazdájává válik, teljesen megváltoztatva az Általános energiát. Lassíts és várj, amíg a sorsod elvégzi a munkáját, mert az év második felében minden jó dolog jön azoknak, akik várnak.

Tűz jelek: Kos, Leo és Nyilas.

Az izgalom vezérli, jeleid virágoznak, amikor a szerencsés Jupiter időt tölt a tüzes bíboros Tűzjelzéssel Kos. Most már nem kell visszafognod magad. Használd ki ennek a tranzitnak a bizalmát, hogy higgy magadban és használd ki a lehetőségeidet! Lesz a hangulat, hogy potenciálisan veszélyes kockázatokat az újhold és a napfogyatkozás, valamint egy erős Kos, április végén, és akkor nem hallgatni ok. Sajnos a tűzjelek miatt, néha meg kell tanulnod a nehezebb utat.

A Föld jelei: Bika, Szűz és Bak.

Nagyon logikus vagy, és ebben az évben sok földi energia van, amely segít a földön maradni. Az Uránusz újra együttműködve a Guru ésszerű pénz Taurus, akkor képes lesz arra, hogy továbbra is nyugodt közepette bármilyen pénzügyi káosz. Jupiter is időt tölt egy stabil bika, küld egy reális törekvés, amit a legtöbb vágy. Átalakító Plútóval, komoly Bak kíséretében, fizikai valóságod készen áll a radikális átalakulásra. A Merkúr mind a négy retrográd ciklusa ebben az évben logikus Földjeleken halad át, így velük való foglalkozás kissé kevésbé lesz kaotikus. Fúj.

Légi jelek: Gemini, Libra és Aquarius.

Ismert, mint a legjobb állatöv kommunikátorok, a kíváncsiság és a szomjúság a tudás, hogy ha hihetetlen információ keresők ebben az évben. Uránusz, A Vízöntő uralkodója szeret lázadásra és forradalmi cselekedetekre buzdítani, de arra bátorít, hogy bölcsen és türelmesen közelítsd meg az edzési lehetőségeket, mivel ismét együttműködik a stabil Taurus földjelzéssel. Ha komoly rázkódásra vágyik, imádni fogja Plútó régóta várt átmenetét az állandó Bakról a forradalmi Vízöntőre. Annak ellenére, hogy rövid életű, olyan hatása van, amelyet hamarosan nem fog elfelejteni!

Vízjelek: Rák, Skorpió és halak.

Az intuitív Neptunusz továbbra is együttműködik a halakkal, egy érzékeny vízjel, amelyet ő irányít, így számíthat arra, hogy intuíciója meglepően pontos lesz. Az álmaid is élénkek és szimbolizálják az eseményeket a való életben, ezért figyeljen ezekre az értékes nyomokra a tudatalattidból. Az erős akaratú Szaturnusz is időt tölt a szelíd halakkal, elküldve a nyugalmat és a magányt keresve, megpróbálva mindent megtenni a maga módján. És az idei két látványos holdfogyatkozás egyike a titokzatos Skorpióban fog történni, amikor a hold május elején tele van, ami izgalmat és intrikát ad az életednek, és mélyebb értelmet keres az átalakuláson keresztül ezen intenzív holdenergia alatt.